Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: طبق آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن، نزدیک به ۳۰ درصد جمعیت بی سواد استان در تبریز بوده و این آمار زیبنده شهر اولین‌ها و فرهنگ پروران نیست.

اسفندیار صادقی در دیدار با فرماندار تبریز، در این خصوص اظهار کرد: بر این اساس، معاونت سوادآموزی استان برای شتاب بخشی بهبود درصد باسوادی شهرستان، نیازمند حمایت فرمانداری، ارگان‌ها و نهادهای ذیربط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: باتوجه به اینکه به لایه‌های سخت شناسایی بی‌سوادان رسیده‌ایم، لازم است برای تحقق ریشه کنی بی‌سوادی، همت عمومی و بسیج تمامی آحاد ملت به کار گرفته شود.

وی یکی از اقدامات موثر در مسیر ریشه کنی بی سوادی را تشکیل شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان برشمرد و آن را اقدامی موثر و اساسی یاد کرد.

معاون سوادآموزی استان با اشاره به لزوم حمایت فرمانداری در پیشبرد اهداف سوادآموزی، افزود: تسریع فعالیت‌های سوادآموزی جزو اولویت‌های آموزش و پرورش استان است.

فرماندار تبریز نیز در ادامه جلسه، ضمن تبریک انتصاب معاون جدید سوادآموزی استان با اشاره به سوابق اجرای و موفقیت‌های ایشان در سال‌های متمادی، برای وی آرزوی موفقیت کرد.

بهروز مهدوی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های سوادآموزی در راستای توسعه همه جانبه یک جامعه، گفت: در سال‌های گذشته اقدامات خوبی در جهت ریشه کنی بی‌سوادی انجام شده و فرمانداری تبریز، همچنان با جدیت از برنامه‌های معاونت سوادآموزی و نواحی آموزش و پرورش تبریز استقبال می‌کند.

وی با اشاره به اینکه هرگونه هماهنگی لازم بین ادارات برای تسریع فعالیت‌های سوادآموزی در اولین فرصت، انجام خواهد شد، بر استفاده حداکثری از ظرفیت شورای پشتیبانی سوادآموزی تبریز تاکید کرد.

به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، در این جلسه، فرمانده سازمان بسیج دانش آموزی استان ضمن تبریک انتصاب صادقی به‌عنوان معاون سوادآموزی استان از آمادگی کامل بسیج در پیشبرد اهداف سوادآموزی خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ریشه کنی بی سوادی سرشماري آذربايجان شرقي شهر تبریز آموزش و پرورش سوادآموزی سوادآموزی استان آذربایجان شرقی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: ۲ خط اصلی انتقال آب تبریز با قدمت ۶۵ ساله که ۲ هزار لیتر در ثانیه بخش اعظمی از آب شرب مورد نیاز تبریز را انتقال می‌داد، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تبریز جابجا شد.

خانی افزود: این دو خط آب از ۶۵ سال پیش به طول ۴۰ کیلومتر برای انتقال آب ۱۰۰ حلقه چاه در مسیر سعید آباد، هروی و قزلجه میدان به تبریز اجرا شده بود، و ۴۰ درصد آب تبریز را تامین می‌کردند.

وی ادامه داد: این جابجایی بدون ایجاد قطعی آب برای مشترکان تبریز، در مسیر ۷۰۰ متری این خط، اجرا شد.

شهردار تبریز نیز با بیان انکه وجود این دو خط مانع تکمیل طرح شبدری خلعت پوشان و اجرای مسیر اتوبان تبریز باسمنج بود، گفت: با جابجایی این دو خط انتقال آب، تقاطع غیر هم سطح یا همان طرح شبدری خلعت پوشان و اتوبان مسیر باسمنج آماده اجراست.

به گفته هوشیار این پروژه ۳۷ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

دیگر خبرها

  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز