Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@16:26:16 GMT

۴۰ درصد از مدارس تبریز فرسوده هستند

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۷۵۳۱

۴۰ درصد از مدارس تبریز فرسوده هستند

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی گفت: ۴۰ درصد از مدارس تبریز فرسوده هستند.

پیام صدقی عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان تبریز، اظهار کرد: منابع اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس از سه منبع ملی، استانی و بخش مشارکت‌های مردمی یا خیران تامین می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: متاسفانه منابع استانی این اداره کل از سال ۹۶ تا ۹۸ هر ساله با کاهش مواجه بوده به طوری که حتی در بحث تخصیص اعتبارات، میزان تخصیص از ۸۰ درصد در سال ۹۶، به ۲۸ درصد در سال ۹۸ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اعتبارات ملی این اداره کل اما با کمک نمایندگان استان در حوزه آموزش از ۶۰ میلیارد تومان در سال ۹۶ به ۱۴۰ میلیارد تومان در سال ۹۸ رسیده که جای قدردانی دارد.

صدقی با بیان این‌که سرانه فضای آموزشی استان ۵.۹ متر مربع به ازای هر دانش آموز است، گفت: این مقدار از میانگین کشوری بالا است اما شهرستان تبریز با فضای آموزشی سرانه ۴.۵ متر مربع در یک عقب ماندگی قرار دارد که در راستا سعی می‌کنیم تا حداقل ۳۹ درصد اعتبارات آموزشی استان را به تبریز اختصاص دهیم. 

وی ادامه داد: با توجه به این‌که تجهیز مدارس فقط از محل اعتبارات استانی انجام می‌گیرد، با این حال در سال ۹۸، فقط هشت میلیارد تومان بودجه استانی در این خصوص برای کل استان داشتیم که فقط ۲۶ درصد تخصیص یافته است.

وی متذکر شد: سهم اعتبارات آموزشی در منابع استانی بر اساس میانگین کشوری ۱۲ درصد است با این حال این عدد برای آذربایجان شرقی فقط هشت درصد را شامل می‌شود از این رو از نمایندگان خواهشمندیم تا قانونی را تصویب کنند که سهم خاصی از منابع استانی به این اداره اختصاص یابد.

در ادامه، رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک تبریز گفت: نزدیک ۵۰ درصد از دانش آموزان استان در تبریز مستقر هستند در حالی که فقط ۳۰ درصد بودجه استانی در حوزه آموزش صرف تبریز می شود.

حجت الاسلام جواد لطف الله پور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: روسای نواحی پنجگانه تبریز با هم به توافق رسیدند تا در روز ۱۵ شهریور ماه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید هیچ دانش آموزی بدون مدرسه و کتاب در تبریز نداشته باشیم.

وی افزود: آموزش و پرورش تبریز به دستور مدیرکل این نهاد در آماده باش کامل هست، تا اواخر این هفته مانور سال تحصیلی جدید را همزمان در سراسر استان برگزار کنیم.

وی در خصوص مشکلات آموزش و پرورش تبریز، ادامه داد: چند سال است که خبری از ارائه سرانه عمومی و بهداشتی به مدارس نیست، در قانون اجرایی ماده ۱۳ شورای آموزش و پرورش نیز باید یک درصد از عوارض شهرداری به آموزش و پرورش اختصاص یابد اما این بودجه نیز اختصاص نمی‌یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۷۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علیرضا منادی سفیدان» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات مجلس پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم تقسیم بندی به این صورت باشد که ۲۰ درصد نمایندگان اقلیت اصلاح طلبی، ۳۰ درصد مستقل و ۵۰ درصد اصول‌گرا باشند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باید چرخه آموزش و پرورش اصلاح و مسائل و مشکلات معلمان برطرف شود، حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد، بنابراین در دستمزد کارگران و بازنشستگان باید اصلاحاتی انجام شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اکنون رئیس کمیسیون آموزش مجلس هستم و قصد دارم در این کمیسیون بمانم چراکه اهمیت فراوانی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

یکی از چالش‌های استان ما تنش آبی است که با کمبود آب روبرو بوده و نیازمند برنامه میان مدت و بلند مدت است،

استقرار مس آذربایجان نیز ضروری است با اینکه رئیس جمهور دستور داده اما همچنان عملیاتی نشده است.

حاشیه نشینی تبریز سومین چالش ماست، میزان فقرا افزایش و تعداد ثروتمندان کاهش می‌یابد، برخی مدارس فرسوده شده و نیازمند بازسازی هستند، زیرساخت راه و جاده مشکلات متعددی دارد، آزادراه تبریز-زنجان شاهراه ترانزیتی است و وضعیت مناسب ندارد.

کد خبر 6080896

دیگر خبرها

  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟